Dameskleding - De officiële webshop

Published Mar 23, 21
5 min read

Tom Tailor Online Shop - Dames-, Heren- En Kinderkleding

ONLY Rok ONLMICA MEDI SKIRT rosin 15187835 - Dames Rok Webshop. Jeans &  Fashion Onlineleadsjeans.nl · Op voorraadRokken Online Shop. Rokken Dames » Gratis Bezorging - Bomont.nlbomont.nl


je kunt unieke kleding kopen via onafhankelijke ambachtslieden, hoewel je hier moeilijker een bulk voorraad in kunt kopen. Zoek je een groothandel of leverancier? Voor 67 dollar biedt Salehoo toegang tot duizenden leveranciers (wereldwijd), zowel met als zonder dropshipping. Mensen die net een webshop beginnen gaan vaak eerst langs kringloopwinkels en marktplaatsen om alvast een begin van een assortiment aan te leggen.

Die zit er namelijk lang niet altijd om te springen om zomaar een nieuwe klant aan te nemen. Jouw webwinkel zal gaan concurreren met hun al bestaande klanten. Niet dat de groothandel zich daar direct druk om maakt maar hij zal je niet direct de beste prijs of voorwaarden geven bij je eerste aankoop.

S.oliver Shop Kleding, Fashion, Schoenen & Accessoires Online

Gelukkig zijn er ook manieren om een leverancier of groothandel wél voor je te winnen. Wil je een webwinkel beginnen en maakt het je niet zoveel uit waarin? Door een webwinkel te kopen heb je gelijk een vliegende start én contracten met leveranciers! Een tijd geleden waren beurzen dé plek waar retailers hun kleding inkopen.

Het proces vindt nu steeds vaker online plaats. Maar als je toch online via een platform inkoopt, waarom zou je je dan nog beperken tot Nederlandse groothandels? Het aanbod daar is beperkt, je krijgt als starter soms veel slechtere voorwaarden en tarieven en je weet zeker dat andere winkels precies hetzelfde verkopen.

Winkelstraat.nl - Shop Kleding Van 600+ Luxe Merken - Gratis ...

Salehoo verzamelt wereldwijd groothandels en leveranciers. Voor 67 dollar krijg je een jaar toegang on contact te leggen met groothandels. Na aanmelden kun je het beste beginnen met Europese leveranciers die aangeven dat ze ook geïnteresseerd zijn in kleine afnames. Via Salehoo heb je zo een leuke groothandel met Spaanse jurkjes of Italiaanse rokjes of schoenen gevonden! Via Printful kun je zelf kleding laten beprinten met jouw ontwerpen en verkopen via dropshipping! Een uniek assortiment en geen voorraadkosten! Een alternatief is Spocket.

Poools   Dameskleding   De officiële webshoppoools.nlJouw shop voor dameskleding in grote maten! HAPPYsizehappy-size.nl


Olivia & Kate

Address: Anegang 48, 2011 HS Haarlem
Phone: 023 583 6775
Email: webshop@olivia-kate.nl
Olivia & Kate

Er zijn zowel grote Duitse en Engelse leveranciers te vinden als leuke unieke kleding-groothandels uit bijvoorbeeld Portugal of Griekenland. Veel kleding komt uit China. Je kunt in zee gaan met een Nederlandse groothandel die voor jou alle zaken met Chinese producenten regelt, maar veel retailers slaan deze stap over en gaan zelf kleding inkopen in China.

Dirkje Babykleding - Jayno.nl - Jayno

Als starter is het nog niet zo makkelijk. Je kunt niet zomaar even op en neer om kennis te maken, de producten te bekijken en over de prijs onderhandelen. Gelukkig is dit via internet wel makkelijker gemaakt. Alibaba biedt retailers bijvoorbeeld een grote b2b-marktplaats vanwaar ze kleding kunnen inkopen. Een ander Chinees inkoopplatform waar je kleding kunt inkopen is LovelyWholesale Let wel goed op wat je doet! Dit zijn Chinese marktplaatsen.

Lang niet alle artikelen zijn dus geschikt of zelfs toegestaan op de Europese markt. Vaak zijn kledingmaten anders dan je zou verwachten. Ook is het maar de vraag of het artikel echt overeenkomt met de foto op het platform. Verder heb je te maken met verzendkosten (die per leverancier kunnen verschillen!), douanekosten en soms andere bijkomende kosten.

Mode Voor Dames, Heren En Kinderen - Ontdek De Trends Van ...

Ook hier is het dus een kwestie van samples aanvragen, veel geduld hebben en vooral heel voorzichtig zijn voor je jouw kleding echt in China inkoopt. Naast kleding ook accessoires als brillen of tassen inkopen? Orderchamp is een marktplaats vol groothandels met lage aankoopdrempels en minimumafnames. Om te zorgen dat een leverancier met jou in zee gaat zul je daar een relatie mee moeten opbouwen.

Kleding verkopen 'volgens bijbelse normen': rokken, nooit broeken   Trouwtrouw.nlZwijnenburg Mode Online kleding kopen doe je bij Zwijnenburg Modezwijnenburgmode.nl


Steek geen standaardverhaal af, maar maak het persoonlijk. Een groothandel wil zijn naam beschermen en zal dus niet met iemand gaan samenwerken die niet goed weet wat die wil. Laat weten wat je zoekt. Als je al verkoopt is dat natuurlijk een plus: dan kun je bezoekersstatistieken en verkoopcijfers noemen.

S.oliver Shop Kleding, Fashion, Schoenen & Accessoires Online

Inkopen via een groothandel moet je als een investering zien, aangezien er vaak een minimumafname geldt voor een hoog bedrag. Daarnaast krijgen nieuwkomers vaak hogere prijzen en een beperkter aanbod te zien dan vaste klanten - online kopen. Je doet dus in feite ook een tijdsinvestering, die je op de lange termijn voordeel zal opleveren.

Toch mag je best kritisch zijn op de leveranciers die je in je zoektocht tegenkomt (Webshop Olivia en Kate). Wanneer je in bulk een voorraad kleding gaat inkopen wil je van een goede samenwerking verzekerd zijn. Voordat je een samenwerking aan gaat kun je de volgende kwaliteiten onderzoeken: Een goede leverancier zal je het juiste aantal items op tijd sturen, zonder beschadigingen.

Dameskleding - Shop Damesmode Online - Wehkamp

Grote leveranciers hebben vaak de middelen om, wanneer er iets mis gaat met een levering, dit snel op te lossen zodat ze hun verantwoordelijkheden naar jou toch kunnen uitvoeren. Toch is het ook interessant om je te verdiepen in kleine leveranciers. Als grote afnemer krijg je van hen vaak meer aandacht en betere service.

Daarom is het verstandig om een verband aan te gaan met een groothandel die al langer mee gaat. Daarnaast is het handig om niet helemaal van een leverancier afhankelijk te zijn. Wanneer je duizenden producten bij een kleding-groothandel inkoopt wil je er zeker van zijn dat de communicatie goed verloopt.

Iedere Week Een Nieuwe Kleding Collectie! - Famous Store

Krijg je makkelijk iemand aan de telefoon? Krijg je snel een antwoord op je vragen? Als een leverancier expertise heeft over de producten die hij of zij verkoopt kan dit je een indicatie geven over diens werkhouding. Wanneer een groothandel geen vragen kan beantwoorden betekent dit vaak dat deze weinig aandacht voor diens producten heeft.

Als je snel iets nodig hebt, kan dit nogal vervelend zijn. Daarnaast is het verstand om voordat je een bestelling plaatst de vrachtopties te bespreken. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken dat je gratis verzendingen krijgt vanaf een bepaalde kwantiteit. Daarnaast kun je meerdere orders samenvoegen tot een vracht, waardoor je minder kosten hebt.

More from Bestellen, Online, Kopen

Navigation

Home

Latest Posts

Hoe Linkbuilding

Published Feb 23, 22
6 min read